PURE ATHLETICS
/

SPORT & TRAINING

 

Personal training in Den Haag en het Westland

Woon je in de omgeving Den Haag of het Westland, en wil je iets aan je conditie doen, sterker worden of afvallen door middel van doelgerichte personal training op het gebied van krachttraining of kickboksen? Personal training van Pure Athletics zorgt ervoor dat jij jou sportieve doelen haalt en leert jou hoe jij jezelf fysiek en mentaal in topvorm kunt houden! Pure Athletics biedt verschillende vormen van personal training in Den Haag en omstreken aan die jou uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen. Je werkt 1 op 1 met een ervaren personal trainer die samen met jou een trainingsplan maakt waarbij jou sportieve doelen de basis vormen.


Voldoende uitdaging en afwisseling

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, sportspecifiek wilt trainen ter bevordering van de sport die jij beoefent of wilt leren kickboksen, bij Pure Athletics helpen wij jou graag verder! Dit doen we o.a. door middel van een op jou wensen afgestemd trainingsprogramma wat voldoende uitdaging en variatie bied. Zonder jou persoonlijke doelstelling uit het oog te verliezen zal je merken dat geen training hetzelfde is. Op die manier zullen de trainingen niet snel gaan vervelen, is het makkelijker om gefocust te blijven en boek je sneller resultaat! Wij bieden personal training aan op verschillende locaties in Den Haag, beschikken over een vaste locatie in het Westland en kunnen jou helpen met:


- Gewichtsverlies / gewichtstoename

- Fit worden / fit blijven

- Kracht / conditie training

- Functionele / sportspecifieke training

- Muay Thai / kickboksen


Ik wil een gratis proefles!


Kickboksen, kracht en conditietraining of bootcamp

Pure Athletics biedt verschillende variaties aan op het gebied van personal training, je kunt bij ons terecht voor bijv. personal kickbokstraining, kracht en conditietraining of bootcamp. De trainingen kunnen zowel binnen als buiten worden verzorgt, bij ons in de zaal of bij jou in de buurt wanneer dat jou uitkomt! Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie te maken van bijv. krachttraining en kickboksen, hierbij werk je dus doormiddel van krachttraining aan een sterk lichaam en zorgt het kickboksen ervoor dat jou conditie een enorme boost krijgt! 


Kickboksen

Kickboksen is een veelzijdige sport en een tactisch spel waar wij Nederlanders behoorlijk goed in zijn! Het waren vooral de Nederlanders die tijdens de hoogtij dagen van het beroemde K-1 er met de titel vandoor gingen. Grote namen als Peter Aerts, Ernesto Hoost, Semmy Schilt en Remy Bonjasky hebben met dit spelletje Nederland internationaal op de kaart gezet! Buitenlandse vechters komen vandaag de dag nog steeds naar Nederland om zich de "Dutch style" van het kickboksen aan te leren. Tegenwoordig lijkt het kickboksen ook een stuk toegankelijker te zijn geworden, met name door het optreden van een topper als Rico Verhoeven die zowel binnen als buiten de ring een positieve invloed heeft op het kickboksen, wordt de sport steeds populairder en willen steeds meer mensen kennis maken met deze geweldige sport!

Wil jij ook kennis maken met kickboksen door middel van personal kickbokstraining, en op een leuke en veilige manier de verschillende technieken leren? Of zoek je een uitlaatklep om je lekker leeg rammen, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!


Kracht en conditietraining 

Kracht en conditietraining is geschikt voor iedereen! of je nu een (top)sporter bent die naast de sport die je beoefent fitter/sterker wil worden, of de moeder die weer in shape wilt komen na haar bevalling! Kracht en conditietraining kan er voor zorgen dat jij lekkerder in je vel zit "letterlijk", je kunt er van afvallen of juist aankomen, het maakt je lichaam sterker waardoor je minder snel blessures en/of rugklachten ontwikkeld en het zorgt ervoor dat je jezelf fitter en energieker voelt! 

De kracht en conditietrainingen van Pure Athletics zijn erop gericht om jou functioneel sterker en fitter te maken. Dat wil zeggen dat tijdens de training het lichaam als 1 geheel wordt getraind en de oefeningen voornamelijk bestaan uit bewegingen die ons lichaam vaak dagelijks moet kunnen maken. In tegenstelling tot de methode die je veelal in sportscholen ziet waarbij spiergroepen afzonderlijk getraind worden "leg-day, chest-day enz..." train je bij Pure Athletics elke spier in je lichaam tijdens 1 training. Je vindt bij ons geen machines, ingewikkelde apparaten en we zullen je ook geen pak aan laten trekken om vervolgens een shitload aan stroomstoten door je lichaam te jagen omdat je dan binnen 20 min. zonder zelf ook maar iets te doen dat op sport lijkt toch "getraind" hebt....

Nee hoor, bij ons geen nieuwste rages of fitnesshype's! In plaats daarvan ga je rennen, klimmen en springen, slinger je kettlebells door de lucht en laat je 5 cm dikke scheepstouwen golven als een storm op de noordzee! Na de training ben je kappot... Maar je voelt je voldaan, je bent trots op jezelf en door de variatie aan oefeningen en de manier van trainen vliegt de tijd voorbij! 

De kracht en conditietrainingen zijn voor iedereen toegankelijk, je hebt er geen ervaring voor nodig en de trainingen worden op jou niveau afgestemd! Nieuwsgierig geworden..? Vraag dan snel een proefles aan!


Bootcamp 

Bootcamp is sporten in de buitenlucht, een combinatie van kracht, conditie, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen! Je traint tijdens een bootcamp je hele lichaam, traditionele kracht oefeningen zoals squat's, sit-ups en push-ups wisselen elkaar af met bijv. korte heuvel sprints. Bij de bootcamps van Pure Athletics voegen we er naast de verschillende circuits, intervallen en buikspier rondes als extra's nog wat kickboks elementen aan toe om zo tot een uitdagende en complete bootcamptraining te komen! 

Naast het feit dat je van bootcamptraining "allround" fit wordt, is bootcamp ook uitermate geschikt ter voorbereiding voor een MudRun of obstacle race. Wij hebben ervaring met verschillende MudRun's en obstacle race's en kunnen jou verschillende onderdelen die veel voorkomen (denk aan touw klimmen, monkey bars enz.) aanleren.

Wil je dus fit worden in de frisse buitenlucht, of heb je je ingeschreven voor een MudRun? Neem dan contact met ons op en wij zullen jou hierin ondersteunen! 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info