PURE ATHLETICS
/

SPORT & TRAINING

 


Kickboksen in de buitenlucht tijdens de uitdagendste bootcamp in het Westland

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging..!? Dan is de kickboks bootcamp van Pure Athletics iets voor jou! Kickboksen in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren kickbokstrainer. Het bos, park of strand is tijdens deze uitdagende bootcamp jou gym waar jij individueel en in groepsverband werkt aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast leer je tijdens deze bootcamp verschillende stoot/trap technieken uit het kickboksen, je verscherpt je reactievermogen en leert jezelf te verdedigen.

Tijdens een kickboks bootcamp van Pure Athletics train je in een groep maar de instructeur zal altijd rekening houden met jou als individueel, je traint dus op je eigen niveau! Kickboks bootcamp is om die rede voor iedereen toegankelijk en je hebt er geen ervaring voor nodig!  • Combinatie van bootcamp en kickboksen in het Westland
  • High intensity 500 tot 800 kcal p/u
  • Bootcamp circuits en kickboks technieken 
  • Sporten in de buitenlucht
  • Uitdagend en vernieuwend

Elke maandagavond van 20:00 tot 21:00 wordt er een kickboks bootcamp gegeven op het strand van Monster, Westland


Lijkt het je leuk om eens een keer een lesje mee te doen, of wil je zelf met een aantal personen een "clubje" vormen waarbij jullie een trainer inhuren voor wekelijkse een kickboks bootcamp bij jou in de buurt? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info