PURE ATHLETICS
/

SPORT & TRAINING

 

Een boksclinic voor meer vitaliteit op de werkvloer

Een boksclinic met collega's zorgt voor een onvergetelijk sportief bedrijfsuitje, wekelijkse bokstraining of Bootcamp zorgt voor een ontspannen sfeer en meer vitaliteit op de werkvloer! Als bedrijf wil je dat het personeel zich goed voelt, tevreden is en uiteraard goed presteert! Met goede arbeidsvoorwaarde, een prettige werksfeer en natuurlijk een passend salaris kom je al een heel eind. Maar wat als je je medewerkers een stukje vitaliteit kunt bieden..? Het is geen geheim dat personeel wat zowel fysiek als mentaal fit is beter presteert! Pure Athletics kan hierin door middel van bedrijfssport of een sportief bedrijfsuitje ondersteuning bieden.  

Een boksclinic of Bootcamp training van Pure Athletics kan vlak voor, tijdens of na werktijd worden verzorgt. Een parkeerplaats, een leegstaande ruimte of een nabijgelegen park fungeert als tijdelijke gym waar jij een uurtje samen met collega's kunt sporten. 


Een uitdagende en afwisselende vorm van bedrijfssport of bedrijfsuitje

Met een ruim aanbod aan verschillende sporten en trainingsmethode heeft Pure Athletics een uitdagend en afwisselend trainingsprogramma te bieden. Er kan gekozen worden uit Bootcamp training, HIIT-circuittraining, (kick)boksen of een combinatietraining waar alles in zit! Bedrijfssport van Pure Athletics kan worden verzorgt als aanvulling op bijvoorbeeld een healthweek, een sportief bedrijfsuitje, teambuilding of structurele trainingen. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om door middel van 1 of meerder sportclinics te toetsten of bedrijfssport van Pure Athletics aanslaat binnen het bedrijf. 


Voor meer uitgebreide informatie over bedrijfssport en de mogelijkheden verwijzen wij je graag door naar onze zakelijke website: www.bedrijfs-boksen.nl  
E-mailen
Bellen
Map
Info