PURE ATHLETICS
/

SPORT & TRAINING

 

Van sportclinics tot personal training, groepslessen en sportieve bedrijfsuitjes

Pure Athletics is een jong en dynamisch sportbedrijf waar particulieren, bedrijven, onderwijs, BSO en verenigingen terecht kunnen voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten. Uitdagende sportclinics op het gebied van vecht/verdedigingssporten, balsporten en bootcamp, doelgerichte personal training, kickboksen en bedrijfssport. Thema's zoals een mini Olympische spelen, Highland games, survival, 6-kamp etc. behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden voor een onvergetelijke sportdag of sportieve bedrijfsuitjes!

Pure Athletics werkt met gemotiveerde en gediplomeerde sportinstructeurs en personal trainers die ervaring hebben met het sportief begeleiden van jonge kinderen, (vanaf 4 jaar) tieners en volwassenen. onze instructeurs zijn in het bezit van een geldig VOG en zorgen ervoor dat een sportactiviteit professioneel en veilig wordt uitgevoerd.


Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat sport zoveel meer is dan een simpel spelletje of wat lichamelijke beweging. Regelmatig sporten is goed voor je gezondheid, je krijgt meer energie en je voelt je fitter, maar het heeft ook een positief effect op jou persoonlijke groei! Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van discipline, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en omgaan met winst en verlies. Om die rede zou iedereen met enige regelmaat iets aan sport moeten doen!


Onze missie

Door middel van sport, spel en training mensen jong en oud in beweging krijgen en kennis laten maken met verschillende sporten en trainingsmethode.


Sportieve groeten,

Jeffrey Boers, oprichter Pure Athletics
 
E-mailen
Bellen
Map
Info