PURE ATHLETICS
/

SPORT & TRAINING

 

Een gezonde en sportieve toekomst voor een kind

Sporten en beweging is belangrijk, je voelt je fitter, het geeft je energie en de kans op lichamelijke klachten wordt aanzienlijk kleiner. Voor kinderen kan sport een gezonde en positieve bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Coördinatie, balans, kracht en uithoudingsvermogen zijn aspecten waar kinderen tijdens het opgroeien veel profijt van kunnen hebben. Kinderen en jongeren die bij Pure Athletics sporten werken op een veilige en uitdagende manier aan een gezonde en sportieve toekomst!


Discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen

Naast het feit dat sport een positief effect heeft op lichaam en geest kun je doormiddel van sport en spel ook verschillende competenties aanleren en verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen, iets dat ieder opgroeiend kind of puberende tiener kan gebruiken! Pure Athletics streeft ernaar om oa. dit soort competenties te benadrukken tijdens het trainen van kinderen en jongeren. Hoe eerder een kind namelijk over een gezonde dosis zelfvertrouwen beschikt en goed met winst en verlies kan omgaan hoe beter.Personal training, coaching en sportfeestjes

Bij Pure Athletics kunnen kinderen en jongeren terecht voor personal training en coaching op het gebied van kracht en conditietraining, kickboksen en zelfverdediging. Van het onzekere kind met gebrek aan zelfvertrouwen tot de purerende tiener die een uitlaatklep nodig heeft, bij Pure Athletics krijgen zij de aandacht die zij nodig hebben om zowel fysiek als mentaal te groeien! 

Naast doelgerichte trainingen verzorgen wij ook sportieve kinderfeestjes! Met een ruime keuze uit verschillende activiteiten en sportclinic's zoals kickboksen, boog schieten, rugby en survivalbootcamp maken we er een onvergetelijke dag van!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info